Hadsundvej 164

8930 Randers NØ

+45 86 41 78 88

info@centerlak.dk

Man - torsdag: 07:00 - 15:30
Fre 07:00 - 15.30

Åbningstider

VI ER SPECIALISTER I

SANDBLÆSNING

EN HØJEFFEKTIV METODE TIL AT ­GENOPRETTE ET EMNES OVERFLADE

Har du brug for hjælp til sandblæsning?

​Hos Centerlak udfører vi sandblæsning af alle former for metal.​

FÅ ET GODT TILBUD PÅ SANDBLÆSNING

Udfyld formularen – og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt​

Kontakt os

​Sandblæsning med stålkugler

Sandblæsning er en højeffektiv metode til at ­genoprette et emnes overflade. Selvom det hedder sandblæsning, ­anvendes ikke sand, men derimod små ­stålkugler, kaldet stålgrit, der kan ­bruges igen og igen. 

Metode er væsentlig mere miljøvenlig end traditionel sandblæsning, da det stærke stålgrit efter afsluttet blæsning ender på ­blæsehallens mobile gulv, der transporterer dem ­videre til sorteringsanlægget, der gør stålkuglerne klar til en ny omgang blæsning. 

– Og sådan fortsætter den bæredygtige cyklus om og om igen indtil de hårdfører kugler efter lang tids brug bliver til støv.​Vi tilbyder alle former for sandblæsning af metal og andre materialer. 

Vi kan håndtere emner helt op til 6000 mm.

Få friske nye og flotte overflader med sandblæsning

Sandblæsning giver en ren, ny overflade, der kan få en flot finish med pulverlakering eller en rustfri ­overflade med metallisering, som derefter males.

​Alle materialer og former, også dem der kræver afdækning af fx gevindhuller, kan sandblæses hos Centerlak. Fra få centimeter op til knap syv ­meter store emner inden for entreprenørmateriel, stålkonstruk­tioner o.l.

​Arbejdet med sandblæsning af metal sker på vores eget værksted, hvor vi udfører løbende kvalitetskontrol for at sikre et højt kvalitetsniveau på enhver opgave.

Vi kan normalt levere inden for 3-5 dage.

Ring til os - og få råd og vejledning om sandblæsning og pulverlakering

Hos Centerlak er vi altid til rådighed for en uforpligtende snak og en drøftelse af jeres ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et løsningsforslag og et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 86 41 78 8886 41 40 44​ eller send os en mail på info@centerlak.dk

Gerne med billede og størrelsesangivelse af emnet.